۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)

پروژه ویلای دوبلکس مدرن در تهراندشت کردان | زندگی لوکس در زمینی ۱۵۰۰ متری

محل پروژه: کردان-تهراندشت کردان
کارفرما:جناب آقای دهقان
طراحی معماری: گروه تخصصی مدرن ویلا
مساحت زمین: 1500 متر مربع
مساحت زیربنا: 650 مربع
سال طراحی و اجرا: 1404

این ویلای دوبلکس با رویکردی مدرن و مینیمال در زمینی ۱۵۰۰ متری در منطقه تهراندشت کردان کرج واقع و طراحی شده است. در بخش جلویی سایت، استخر و جکوزی روباز با طراحی خطی و هماهنگ با حجم ویلا قرار گرفته‌اند تا علاوه بر ایجاد چشم‌انداز دل‌نشین، حس آرامش و لوکس بودن را به فضا منتقل کنند.

در مرکز پلان، وید دو طبقه‌ای طراحی شده که باعث پیوستگی فضایی بین طبقات و نفوذ نور طبیعی به عمق ساختمان می‌شود. در نمای رو‌به‌حیاط، استفاده از شیشه‌های دبل‌ هایت جلوه‌ای مدرن و شفاف به حجم بنا بخشیده و ارتباط بصری بین فضای داخلی و محوطه‌ی سبز را تقویت کرده است.

در تراز طبقه‌ی اول، تراس گاردن به‌عنوان فضای سبز معلق ویلا طراحی شده است؛ تراسی که با حضور گیاهان طبیعی و مبلمان مدرن، هویتی زنده به حجم بخشیده است. این تراس بر روی ستونی با فرم مجسمه‌گون وی شکل تکیه دارد؛ عنصری که علاوه بر ایفای نقش سازه‌ای، به‌عنوان المانی نمادین در نمای ویلا عمل کرده و حس تعادل و قدرت را به بیننده القا می‌کند.

در کل محوطه، طراحی فضای سبز ویلا با مسیرهای سنگی، درختچه‌های زینتی و نورپردازی مخفی شبانه اجرا شده تا پیوستگی بین طبیعت و معماری در کوچک‌ترین جزئیات نیز حفظ شود. ترکیب وید مرکزی، شیشه‌های بلند دو‌جداره و مصالح مدرن، تصویری از زندگی لوکس و آرام را به نمایش می‌گذارد.