پروژه طراحی ویلای فلت در محمدشهر کرج
محل پروژه: بکه شهریار تهران
کارفرما: جناب آقای دیناری
طراحی معماری: گروه تخصصی مدرن ویلا
مساحت زمین: ۲۰۰۰ متر مربع
مساحت بنا: ۱۶۵ متر مربع
سال طراحی و اجرا: 1401
بکه روستایی در دهستان جوقین بخش مرکزی شهرستان شهریار ایران است. منطقه ای بسیار خوش آب و هوا دارای باغات عالی و میوه های صادراتی به سراسر کشور و درختان فراوانی است. بکه روستایی در نزدیکی وحیدیه شهریار است. این روستا با مرکز شهر فاصله ی ۱۰ کیلومتری دارد و زیر مجموعه دهستان جوقین محسوب می شود.
زمین های باغی با سند ششدانگ از مزیت های خوبی است که موجب جذب خریداران ویلا در بکه می باشد. ویلاهای زیادی در روستای بکه طراحی و ساخته میشود. نمونه ویلاهای لوکس و ویلاهای معمولی و با امکانات زیادی در این روستا ساخته شده است. می توانید هم در این روستا ویلا بخرید و هم باغ ویلا بخرید و در آن ویلای دلخواه خود را بسازید.
آب و هوای روستاها اغلب بسیار تمیز می باشد. روستای بکه نیز با وجود قرار گرفتن در نزدیکی شهر، بسیار خوب و معتدل است. وجود درختان زیاد در این منطقه باعث تصفیه هوا می شود.















































دیدگاه خود را بنویسید