توضیحات

ویلای رویان-روستای لزیر

محل پروژه: مازندران-رویان-روستای لزیر
کارفرما: جناب آقای ایریزیان
طراح معماری : قاسم نائیجی-مجیدزمانی
مساحت لنداسکیپ: 2103 متر مربع
مساحت بنا :جمع دو طبقه 266 متر مربع
مساحت زمین: 2238 متر مربع
سال طراحی و اجرا: ۱۳۹۸
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

این ویلا به سبک مدرن و بصورت دوبلکس طراحی شده است و شامل سه خواب مستر , یک خواب معمولی ,نشیمن , آشپزخانه, استخر,سونا و سرایداری مجزا میباشد.

خواسته ها ی کارفرما

خواسته ی کارفرما طراحی ویلایی مدرن و دلباز در ارتباط با محیط سر سبز روستای لزیر بود تا اوقات فراغت خانوادگیش را در آن به دور از هیاهوی شهری سپری نماید.

پلان ویلا

ویلا به دو عرصه ی خصوصی و عمومی تقسیم و همکف بعنوان عرصه ی عمومی و طبقه اول بعنوان عرصه خصوصی لحاظ شد.

اتاق کار و اتاق خواب مهمان بنا به درخواست کارفرما در یک فضا  در نظر گرفته شد و دید آن به آبنمای صخره ای بطول 15 متر در پشت ساختمان تامین گردید.

سونا و جکوزی با ارتباط نزدیک با استخر و نشیمن عمومی و منظره ی اطراف جاگذاری شدند.

اطراف جکوزی و نشیمن عمومی ، بازشوهای وسیع شیشه ای در ارتباط به دک چوبی کنار استخردر نظر گرفته شد تا ساکنین در تمام فصول از منظره ی سرسبز اطراف ویلا نهایت لذت راببرند.

دید اتاقهای خواب و نشمین خصوصی در طبقه ی اول به بخش شمال و شمال غرب که دارای بهترین منظره بود تامین شد.

طبقه ی همکف شامل نشیمن عمومی ، آشپزخانه ، اتاق خواب مسترمهمان و کار، سرویس ، سونا و جکوزی جمعاً به مساحت 133 متر مربع و طبقه ی اول ویلا شامل یک نشیمن کوچک با دو اتاق خواب مستر و یک اتاق خواب معمولی، سرویس بهداشتی و یک تراس وسیع سراسری جمعاً به مساحت 133 متر مربع می باشد.

نما ی ویلا

در طراحی نمای ویلا از دو قاب قائم و افقی در کنار هم استفاده شد که تراسهای طبقه ی اول را قاب گرفته اند و حرکت این دوقاب در پشت ساختمان به احجام سُلب با متریال خاکستری تیره (ترجیحا بتن با تایلهای نامنظم) می رسد.

در مجموع از چهار متریال ملات ماسه وسیمان سفید، بتن تایل (یا سنگ با رنگ نزدیک به بتن نوک مدادی) و چوب و شیشه های وسیع در نمای این ویلا استفاده شد و با نورپردازی گرم در شب سعی بر آن شد که منظره ی زیبا و متوازنی را در ترکیب با سرسبزی اطراف ایجاد نماییم.

نورپردازی قابها حس حرکت سیال نور در شب را تداعی می کند.

استخر در روبروی ساختمان مکانیابی شد تا انعکاس ساختمان در آن زیبایی خاص خودش را در شب و روز داشته باشد و از طراوت آن در فصول گرم فضای داخل ویلا بی نصیب نباشد.

حفظ درختان سایت

سه درخت گردو در سایت وجود داشت که خواسته ی کارفرما حفظ آنها و لحاظ نمودنشان در طرح بود که با مستطیلی شدن پلان ویلا در دک چوبی روبروی ویلا تلفیق شدند.